TEL 073 521 54 24

Start thema-avonden StressLESSen

Start thema-avonden StressLESSen

Actieve thema-avonden voor ieder die stress en spanning in zijn of haar leven de baas wil blijven.

Iedereen kent ze, de signalen en symptomen die ontstaan als stress en spanning op gaan lopen. Niet direct iets om van te schrikken, maar wanneer het je te veel gaat bepalen en hinderen, is het wel fijn als je weet wat je kunt doen.

Voor psycholoog Frank Feijen en fysiotherapeut Joop Fiedler gaf dit de aanleiding thema-avonden te ontwikkelen voor ieder die meer zicht en invloed wil op zijn of haar stress–en spanningsmechanismes.

Beide Bossche therapeuten hebben vele jaren werkervaring en specialisaties in stressverminderende behandelmethodes. Door de koppeling van hun beider expertises hebben zij een mooie programma ontwikkeld voor mensen met stressgerelateerde klachten. Met een persoonlijke en betrokken benadering willen zij de deelnemers helpen vitaler en weerbaarder in werk- en leefsituaties te staan. De avonden zitten boordevol informatie, zijn interactief, bevatten veel oefeningen en handige tips en tricks. En worden gegeven met de nodige dosis relativering in een ontspannen sfeer. Kortom een mooi cadeautje voor jezelf of een ander misschien?

De verschillende thema-avonden worden gegeven op maandagavond van 20.00-22.00 uur. Elke thema-avond heeft een uniek thema en de opbouw van zo’n avond staat op zichzelf.  Je hoeft dus niet weken achter elkaar de maandagavond vrij te plannen. Je kan een 3-strippenkaart kopen en aanhaken bij de thema’s die jou aanspreken!

De eerst volgende avond zal maandag 21 januari 2018 plaatsvinden met als thema Adem je vrij, ontspan je fit. Dit zal een doe-avond worden. Veel oefeningen en technieken om beter te kunnen ontspannen en je ademhaling in te kunnen zetten bij oplopende stress. 

Andere thema-avonden zijn:

  • 25-02-2019Mindfulness, het nu roept. Een avond met theorieën, oefeningen en opdrachten uit de mindfulness. Aandacht, concentratie en focus zijn sleutelwoorden.
  • 25-03-2019“Morgen begin ik”. Zin en onzin van het uitstellen. Op deze avond proberen we, naast dat we de gebruikelijke oefeningen doen, ook de diepere lagen van het uitstelgedrag te doorgronden. Waarom is het zo moeilijk om iets te doen en vol te houden, zelfs wanneer we weten dat het heel goed is voor ons.

Een losse avond kost €25,00 en een 3-rittenkaart kost €60,00.

Voor info en/of aanmelding tijdens mijn vakantieperiode bel Joop Fiedler 073-6411154 of mail naar joop@praktijkfiedler.nl.

Keurmerk

Duis ac consequat tortor Nulla tincidun

AANMELDEN

MELD JE HIER DIRECT AAN