Aanmelden

Je kan je telefonisch, of met onderstaand formulier aanmelden. Na je aanmelding ontvang je van mij een bericht betreft je aanmelding via een beveiligde applicatie (JPO cliëntenlogin). Mocht je ook toegang willen hebben tot je elektronisch patiëntendossier (afspraken en brieven) dan kan je dit bij mij aangeven, ik zet dan het patiëntenportaal aan. Je ontvangt een link in je emailadres.

Telefoon: 073 – 521 54 24

Het formulier kun je ook gebruiken om vragen aan mij te stellen. Van maandag tot en met donderdag ben ik bereikbaar tijdens het telefonisch spreekuur tussen 13.00 en 13.30 uur. Buiten deze tijden ben ik in gesprek met cliënten. Wanneer je je gegevens achterlaat op de voicemail, bel ik terug.

Tussen aanmelding en het eerste gesprek zit 7 weken. Kijk voor de huidige wachttijd op de homepagina. Wanneer je acute psychische hulp nodig hebt, kun je het beste contact opnemen met de huisarts. Voor spoed of crisissituaties kan je altijd contact opnemen met je huisarts en buiten kantoortijden met de huisartsenpost 088 876 5050.

Klik hier voor het aanmeldformulier.