Contact

Telefonisch spreekuur

Van maandag tot en met donderdag ben ik bereikbaar tijdens het telefonisch spreekuur tussen 13.00 en 13.30 uur. Buiten deze tijden ben ik in gesprek met cliënten. Wanneer je je gegevens achterlaat op de voicemail, bel ik terug.

Telefoon: 073 – 521 54 24

Buiten deze kantooruren ben ik niet bereikbaar. Heb je toch hulp nodig, neem dan contact op met de dienstdoende huisarts. Zo nodig verwijst de arts u naar de crisisdienst van de GGZ, of de afdeling spoedeisende hulp van een ziekenhuis ( tel: 088 876 5050).

Van 24 juni tot 1 juli ben ik met vakantie. Ik heb dan waarneming geregeld met Yolie Dijkers, van Psychologenpraktijk De Groote Wielen, 06-23206934. Voor dringende zaken die niet kunnen wachten tot na mijn vakantie kan je contact opnemen met Yolie Dijkers.

Route en parkeren

Psychologenpraktijk Rosmalen zit op de eerste verdieping aan de Hoff van Hollantlaan 6. De praktijk is bereikbaar met een buitentrap. Mocht de trap een belemmering voor je zijn, neem dan telefonisch contact met me op. Ik kan je dan een andere optie bieden.

Er is volop parkeergelegenheid bij de praktijk. Vanaf het station is het ongeveer 6 minuten lopen. Vanaf het station loop je eerst voorbij Perron 3,  vervolgens zie je notariskantoor Hoffspoor en dan voorbij de wegversmalling gelijk rechts een oprijlaan op. Achter de oprijlaan ligt de parkeerplaats en daar is ook de ingang van de praktijk.

 

Contactinformatie

Psychologenpraktijk Rosmalen
Frank Feijen (BIG-registratienummer 59054653625)
Hoff van Hollantlaan 6
5243 SR Rosmalen

073 – 521 54 24
info@psychologenpraktijkrosmalen.nl

(Dit emailadres niet gebruiken voor aanmelding of om vragen over je behandeling te stellen. Ik gebruik hiervoor een beveiligde clientenlogin en het aanmeldformulier onder de knop Aanmelden.)

Bezoekadres