TEL 073 521 54 24

Stress to impress

Stress to impress

Op 28 september 2017 organiseren MIND en To my loved ones het event ‘Stress to Impress’ op de VU in Amsterdam. Hier worden handvatten aangeboden om om te gaan met stress, aandacht aan prestatiedruk gegeven en krijg je spoedcolleges over prestatiedruk door o.a. filosoof Bas Haring, hoogleraar en graag geziene gast bij ‘De Wereld Draait Door’ Erik Scherder, en olympisch schaatser Stefan Groothuis.

Tijdens het event gaat de langverwachte docu Stress to Impress van To my loved ones in première, over de druk bij studenten om te presteren en te voldoen aan het perfecte plaatje.

 

Quotes uit Stress to impress:
Carolien (21): “Ik denk dat ik de reacties en likes altijd heel belangrijk heb gevonden. Dat ik dacht van als ik veel reacties en likes krijg, dan ben ik wel een leuk persoon.”

Jeroen, auteur van De Prestatiegeneratie (26): “Omdat iedereen alleen zijn beste ervaringen deelt, lijkt het wel alsof jouw leven supersaai is.”

Meer info

Wil je ook aan de slag met je eigen stress- en spanningsbeleving, lees dan eens meer over de cursus Stress more or Less.

Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Deel deze pagina!

Keurmerk

Duis ac consequat tortor Nulla tincidun

AANMELDEN

MELD JE HIER DIRECT AAN