TEL 073 521 54 24

Cursus Stress…. more or less??

Een actieve training voor ieder die stress en spanning in zijn of haar leven de baas wil blijven.

Iedereen kent ze, de signalen en symptomen die ontstaan als stress en spanning op gaan lopen. Niet direct iets om van te schrikken, maar wanneer het je te veel gaat bepalen en hinderen, is het wel fijn als je weet wat je kunt doen.

Voor psycholoog Frank Feijen en fysiotherapeut Joop Fiedler gaf dit de aanleiding om gezamenlijk een training te ontwikkelen voor ieder die meer zicht en invloed wil op zijn of haar stress–en spanningsmechanismes.

Beide Bossche therapeuten hebben vele jaren werkervaring en specialisaties in stressverminderende behandelmethodes. Door de koppeling van hun beider expertises hebben zij een mooie training ontwikkeld. Met een persoonlijke en betrokken benadering willen zij de deelnemers helpen vitaler en weerbaarder in werk- en leefsituaties te staan.

Wat is het doel van de training?

Na deze 4 avonden heb je:
1. meer informatie en inzicht hebt in stress en spanning in z’n algemeenheid en meer specifiek weet hoe deze systemen op jou inwerken.
2. weet hoe je een veranderproces bij jezelf in gang kunt zetten.
3. bekend bent met een aantal ontstressende en ontspannende instrumenten en deze ook toe kunt passen.
4. enerzijds sterker maar vooral ook veerkrachtiger staat in situaties van oplopende stress en spanning.

De training bestaat uit 4 (maandag)avonden van 2 ½ uur en start op  2 oktober. De kosten zijn 140 euro, inclusief de reader. Dit dient voor aanvang van de training te worden voldaan op NL12 INGB 0006397148 tnv Praktijk Fiedler onder vermelding van je naam en training SMOL. 

Voor info en aanmelding bel 073-5215424

 

Keurmerk